Reglament

NOCTURNA TRAIL CALAFELL

Reglament 2022

1.-L’Ajuntament de Calafell amb la col·laboració del Club Trailroadrunners Calafell organitzen la primera cursa i caminada nocturna de muntanya el dia 26 de març de 2022 "Nocturna TrailCalafell".

2.- La sortida de la cursa  serà a les 19:30 h. a la pista d’atletisme del Parc del Vilarenc de Calafell. La sortida de la  caminada serà a les 19:35 h també a la mateixa pista.

3.- La cursa està oberta a la participació de tothom que ho desitgi. Tots els menors de 12 anys que hi vulguin participar a la caminada, hauran de presentar un permís patern o matern que us podeu descarregar a la pàgina d'inscripcions i lliurar en el moment de recollir el dorsal.

 4.- La distància de la cursa és de 14 km amb un desnivell acumulat aproximat de 250 + i disposarà de dos avituallaments punt km 5 i 10,5 (sòlid/líquid).

La distància de la caminada és de 9 km amb un desnivell acumulat aproximat de 100+ i disposarà d’un avituallament el punt Km 5 (sòlid/líquid). 

Recordem que cal dur per l’avituallament líquid recipients personals (bidons o vasos tous).

5.- EL recorregut  estarà degudament senyalitzat, tancat al trànsit de vehicles, i controlats pels voluntaris de l'organització.

6.- Inscripcions limitades a 250 participants. 150 participants per la cursa i 100 participants per la caminada.

 El preu de la inscripció és de 15 € ( caminada i cursa) . En aquest preu hi està inclosa una assegurança d'accidents per a cada participant, servei d'ambulància, el cronometratge amb dorsal i xip incorporat per la cursa de 14 km, l’obsequi de la cursa, un tiquet per entrepà i beguda a l’arribada a part dels avituallaments corresponents en el recorregut de la cursa, i fotografies durant el recorregut. Depenent de les restriccions per Covid en el seu moment el servei de dutxes també pot  estar disponible.

7.- És obligatori portar col·locat el dorsal al pit i ben visible ja que portarà el xip incorporat i controlarà el vostre temps. Participació obligatòria amb frontal lluminós i mòbil.

 8.- Un cop realitzada la inscripció, no es tornarà l'import de la mateixa si la no participació de l'atleta és per causes no imputables a l'organització.

 9.- L’ inscripció de la cursa es pot fer a través de la web:  http://www.athleticevents.net/cursa/nocturna-trail-calafell-363

Les inscripcions es tancaran el dia 23-03 o en arribar el total dels inscrits.

10.- La recollida del dorsal, frontal i samarreta es farà a la Regidoria d’Esports ( Avda. Vilarenc 2 ) :

Els dies següents :

 • Dia 25-03 de 9:30 h a 14:00 h. i de 16:30 h a 20:00 h.
 • Dia 26-03 de 9:30 h. a 13:00 h.
 • Dia  26-03 a la zona de sortida de 17:30 h fins a les 19:00 h.

En cas que fos necessari l'organització habilitarà un altre dia per fer el lliurament.

11.- El fet de no recollir el dorsal en els terminis establerts significa la renúncia als mateixos.

12.- CATEGORIES I PREMIS:

Les categories vindran definides per any de naixement, no acumulatius.

·SUB-21: 2006 al 2002 (Menors de 18  i majors de 16 amb autorització)

·SÈNIOR: 2001 al 1983

·VETERÀ: 1982 al 1973

·MÀSTER:  1972 a 1963

·MÀSTER PLUS: Anteriors a 1962 aquest inclòs

·GENERAL MASCULÍ (1r, 2n, 3r)

·GENERAL FEMENÍ (1a, 2a, 3a)

·PRIMERS CLASSIFICATS PER CADA CATEGORIA (masculí i femení)

-3 PRIMERS LOCALS (masculí i femení) ( local acumulatius )

CONTROL i SEGURETAT DE LA CURSA:

 13.- Els participants només podran fer la cursa corrent (excepte la caminada), el temps límit per acabar serà de 4 hores per la cursa i la caminada. No es podrà participar a la cursa amb patins, patinets, bicicletes o altres aparells amb rodes.

14.- Els únics vehicles que podran seguir la prova seran els expressament autoritzats per l'organització.

15.- L’organització NO es fa responsable dels danys morals, materials o físics que puguin causar o causar-ne els participants i els espectadors durant la cursa. Els participants que hagin tramitat correctament la seva inscripció estaran coberts per una assegurança d'accidents, des del moment de l'inici de la prova fins la finalització de la mateixa.

16.- Les persones que hi participin permeten explícitament que el seunom, cognom, sexe i any de naixement es publiquin a les llistes d’inscrits, i també a la de resultats si acaben la cursa, seguint la normativa establerta. Així mateix, accepten també la possibilitat d’aparèixer en reportatges fotogràfics i audiovisuals.

17.- Tot participant és conscient de la capacitat física necessària per competir en l’esdeveniment i accepta que és l’únic responsable de les seves accions i que l’organització, els seus directors, empleats, agents, afiliats, patrocinadors i assessors mèdics, no són responsables de cap lesió o malaltia que pogués patir com a conseqüència de la seva participació en l’esdeveniment.

18.- La inscripció en aquesta competició IMPLICA la TOTAL acceptació d’aquest reglament. Si no es diu el contrari les seves dades e imatges de la cursa podran ser utilitzats per l’Organització i els seus patrocinadors a fi d’enviar-los informació sobre les seves activitats i o productes segon estableix la legislació vigent. Per l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com per revocar el consentiment prestat per a la recepció de comunicacions comercials, podrà dirigir-se per escrit juntament amb una copia del DNI a l’organització de la cursa mitjançant el següent correuelectrònic : trailroadrunnerscalafell@gmail.com

19. PROTOCOLS D’ACTUACIÓ CONTRA LA COVID-19

Les persones diagnosticades o malaltes per COVID19, que no hagin superat la malaltia o sense alta mèdica no podran participar en l’esdeveniment esportiu sigui quina sigui la seva funció.

 • No podran participar en l’esdeveniment les persones que presentin  la següent simptomatologia (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea ...) o qualsevol altra compatible amb un quadre infecciós.
 • L’organització designarà un responsable de seguretat o coordinador per poder fer complir les recomanacions descrites en aquest document.
 • Les sortides es faran en una zona ampla i es faran per calaixos. Un pels corredors/es i un altre pels caminants. 
 • TOTS ELS PARTICIPANTS HAN D’ANAR AMB MASCARETA A LA ZONA DE SORTIDA I ARRIBADA I FINS DESPRÈS DE LA SORTIDA. 
 • Es recomana portar la mascareta sempre que no es puguimantenir una distància de seguretat.
 • Els participants accepten conèixer les mesures específiques de protecció i higiene adoptades per la organització pel correcte desenvolupament de la pràctica esportiva; l’observança de les quals és obligatòria en l’activitat organitzada.
 • El compliment de les mesures esmentades és responsabilitat individual de cadascun dels participants, amb total indemnitat a l’organització, dels contagis que en el seu cas es poguessin produir. I per a que així consti als efectes oportuns.
 • 20. Dades:

Telèfons d’emergència durant la cursa:

608231670 - 607915224

112