Reglament

CURSA DE TARDOR. ALTAFULLA-RIU GAIÀ
Reglament:

1.- La cursa tindrà lloc el dia 1 de novembre, amb sortida a les 10:00h al Camí de l’Ermita (al costat del Castell d’Altafulla).

2.- Oberta a tothom major de 16 anys (nascuts a l’any 2005 i anteriors) que accepti aquest reglament. Està prohibida la participació amb mascotes, pals, cotxets, o qualsevol element que pugui perjudicar la resta de participants. Els menors d’edat hauran de dur una autorització signada per part del pare/mare/tutor.

3.- La distància de la cursa és de 10.000 metres. La prova discorre per diferents tipus de superfície, la major part per camins i senders de terra.

4.- Es realitzarà cronometratge amb xip, integrat al dorsal. La sortida serà per calaixos per millor temps teòric acreditats en 10 km en ruta.  Es demana als participants de facilitar els avançaments durant la cursa en els trams més estrets. El/la corredor/a que ve de darrera tindrà preferència si demana pas.

5.-La cursa estarà senyalitzada durant tot el recorregut.

6.- Hi haurà servei d’ambulància.
7.- Hi haurà servei de guarda-roba.

8.- Una vegada finalitzada la prova, tindran dret a premi els 3 primers classificats absoluts, tant en categoria masculina com femenina, així com el 1r i 1a classificats dels Atletes d’Altafulla. Els premis no són acumulables.

9.- Hi ha samarreta de record i refrigeri per tots/es els participants.

10.- Les inscripcions es podran fer per internet a www.athleticevents.net i presencialment a:

- Botiga AthleticEvents – Tarragona (Rambla Francesc Macià,5)

11.- El període i preu de la inscripció per a la cursa és el següent :
Del 20 de setembre al 20 d'octubre: 12€
Del 21 al 29 d'octubre: 15€
El mateix dia de la prova (si queden dorsals): 20€. En aquest cas no comptarà el temps teòric en la sortida, i se sortirà amb l’últim grup.
De totes les inscripcions 1€ anirà destinat a l'Associació de Nens i Nenes amb Transplantament Hepàtic (Aninath). També podeu fer una aportació voluntària de 10€ amb el dorsal 0.

La inscripció quedarà tancada als 150 participants.

12.- Es respectarà la normativa sanitària aplicable en el moment de la cursa, i per tant aquest reglament és susceptible de canvis d’última hora en funció de la situació sanitària del moment. La cancel·lació de la prova per força major dóna dret al retorn de l’import de la inscripció.

13.- Es mesurarà la temperatura als corredors i es disposarà de gel hidroalcohòlic. No es permetrà l’accés a un/a participant amb febre, tenint dret aquesta persona al reemborsament dels diners abonats. Els participants hauran de respectar la distància de seguretat abans i després de la prova.

14.- L’organització declina tota responsabilitat per danys i perjudicis o lesió que els participants puguin patir o causar a tercers i es reserva el dret a utilitzar les imatges resultants dels participants el dia de la cursa per a la seva utilització en esdeveniments posteriors si ho considera necessari.

15.- Pel fet de participar s’accepta el present reglament i s’assumeix el risc de la pràctica esportiva no federada d’acord amb la legalitat vigent. Tot allò que no estigui establert queda sota la decisió de l’organització

16.- Drets d’imatge: El sol fet d’inscriure’s a la Cursa de Tardor 1 de Novembre d’Altafulla, autoritza expressament a l’organització i els seus patrocinadors a utilitzar gratuïtament les imatges, fixes i/o en moviment, de les persones participants, adults o menors. Aquestes imatges podran figurar en tot tipus de suport gràfic conegut i desconegut, així com en materials de promoció o publicitari produïts i difosos a tot el món, durant el període màxim establert per la legislació actual i futura, els reglaments i els tractats en vigor, inclosa la possible pròrroga un cop finalitzat el període previst"

Organitzen: Atletes d’Altafulla i Ajuntament d’Altafulla