Reglament

REGLAMENT

1. La 19a cursa Sant Silvestre es farà el proper 31 de desembre de 2023 amb sortida a les 17:15 des de la Llotja de Pescadors de Tarragona situada, al barri del Serrallo.

2. En aquesta edició la participació màxima és de 2.100 corredors i corredores i la inscripció es tancarà en assolir aquesta xifra, tant si es té CODI de la Sang Silvestre com si no.

3. El CODI d’INSCRIPCIÓ GRATUÏTA obtingut a la Sang Silvestre deixarà de tenir validesa un cop exhaurides les inscripcions. La campanya de la Sang Silvestre serà del 15 nov al 9 des o fins acabar les 250 inscripcions gratuïtes. No es podrà reclamar si no s’ha fet la inscripció a través de la plataforma www.athleticevents.net

4. Inscripcions a través de www.athleticdevents.net El preu general de la cursa amb dret a dorsal, bossa del corredor i obsequi és de 16 € del 15 nov al 24 des o fins a exhaurir inscripcions. 1 € anirà destinat a La Lliga Contra el Càncer, #Epilep, si jo puc, tu també i a la Fundació Bonanit.

5. No es pot reservar la talla de l’obsequi amb antelació. S’entregaran en funció de les existències.

6. La recollida de dorsals, bossa del corredor i obsequi es farà al Mercat Central de Tarragona els dies 29 i 30 de desembre, de 10 h a 20 h. No s’entregarà cap dorsal ni obsequi en el lloc de sortida de la cursa. El dia 31 el Mercat Central estarà tancat.

7. És obligatori córrer amb el dorsal ben visible a la part davantera.

8. En cap moment es pot sobrepassar la comitiva que encapçala la cursa.

9. EL temps màxim per fer el recorregut de la cursa serà de 55 minuts. Volem recordar que és una cursa atlètica, no és una caminada. El corredor/a que es vegi sobrepassat el vehicle de tancament s’haurà d’apartar i s’acabarà la seva participació a la cursa.

10. Al moment de la sortida els menors i acompanyants s’han de situar, per mesures de seguretat, al darrere de tot.

11. Les indicacions del personal d’organització han de ser respectades en tot moment.

12. Hi haurà servei de guarda-roba. Aquest servei no es fa responsable dels objectes de valor dipositats.

13. TROFEUS i VALS per als tres primers classificats - dona i home- (60 €, 40 € i 25 €) i per a les tres primeres sòcies i socis (60€, 40€, 25€) de Tarragona Fondistes que corrin amb l'equipament oficial i estiguin al corrent de pagament i TROFEUS pels classificats 4rt, 5è i 6è del club – dona i home.

14. PREMI d’un PERNIL al grup més nombrós de corredors amb la mateixa disfressa i al grup amb la disfressa més original. a. El grup s’ha de presentar a les 16:45 per fer la foto davant la Confraria de Pescadors. b. Els grups han d’estar formats per un mínim de 10 corredors. c. És obligatori que els corredors disfressats portin el dorsal al davant per fer el recompte. d. Els corredors disfressats que no portin dorsals no poden participar ni a la cursa ni optar als premis col·lectius. e. Tots els membres dels grups disfressats han de fer tot el recorregut de la cursa.

15. Els inscrits manifesten que es troben físicament aptes per córrer la prova i que hi participen sota la seva responsabilitat.

16. L’organització declina tota responsabilitat sobre qualsevol dany o desperfecte que els participants puguin ocasionar abans, durant o després de la cursa, causar-se a ells mateixos o derivar-ne a tercers.

17. La Cursa Sant Silvestre és una prova exclusivament atlètica. Per motius de seguretat no es pot fer el recorregut caminant, en bicicleta, patins, patinet ni la pràctica del canicròs.

18. Els inscrits accepten les recomanacions i normes anteriors. Qualsevol dubte o situació no reflectida anteriorment es resol seguint les indicacions de l’organització.

19. Els participants autoritzen l'ús de les imatges enregistrades i dels correus electrònics per comunicar els esdeveniments organitzats pel Club Esportiu Tarragona Fondistes.

20. Qualsevol reclamació s’ha de fer per escrit i amb un dipòsit de 30 €. En cas de ser acceptada es tornarà el dipòsit. La decisió de l'organització és inapel·lable.

21. Si l’organització considera que per algun motiu la celebració de l’activitat posa en risc la seguretat o la integritat física dels participants, es podrà ajornar o suspendre. En cas de no dur-se a terme la cursa, es lliurarà la bossa regal però no es retornarà l'import de la inscripció.

22. Els premis del sorteig es recolliran el dia de la recollida del dorsal i la bossa del corredor.

23. POLÍTICA ANUL·LACIONS d’inscripcions. L’organització no garanteix la devolució de l’import de la inscripció una vegada pagada.