Reglament

15a CAMINADA DE SANT VICENÇ DELS HORTS A MONTSERRAT

REGLAMENT I BASES

(Organitzada per l’Associació Temps de Lleure Sant Vicenç dels Horts)

NOVETATS D’ENGUANY

- La caminada d’enguany serà diürna (es farà al matí) i es realitzarà el diumenge 24 de setembre de 2023. No es farà caminada nocturna aquest any.

- Hi haurà 2 modalitats disponibles:

- Caminada llarga (de 41 km i molt exigent físicament) des de Sant Vicenç dels Horts (controlada per temps).

- Caminada curta (19 km de dificultat moderada) des d’Olesa de Montserrat (en format tradicional).

INSCRIPCIONS

Les inscripcions s’obriran a partir de la publicació d’aquestes bases a les xarxes socials i, si no s’ha arribat al límit d’inscrits abans, es tancaran el 8 de setembre (places limitades i en estricte ordre d’inscripció). A través de:

- En línia: www.athleticevents.net

- Presencialment: el dimecres 6 de setembre, de 17:00 a 20:00 hores, al local de l’entitat a Ca l’Aragall (Carrer Barcelona, 16).

El lliurament de les samarretes es farà els dies 20 i 21 de setembre, de 19:00 a 21:00 hores, al Centre Cultural i Cívic Virgínia Amposta (situat al Parc del Mamut Venux). L’organització entregarà una samarreta a cada inscrit de la talla que consti a la inscripció.

Un cop s’hagi formulat la inscripció, no es retornaran els diners a cap inscrit. Només es reemborsarà el cost de la inscripció en cas de baixa mèdica, prèvia comunicació a l’organització i amb baixa amb data prèvia a la caminada.

 

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

- Cada inscrit participa a la caminada sota la seva responsabilitat i ha de disposar d’un nivell de condició física i de salut suficient per afrontar-la. És especialment rellevant el nivell d’exigència de la caminada llarga. No es permet la participació amb cadira de rodes, cadira de nens, patins o similars, i tampoc amb animals de companyia.

- La Caminada Sant Vicenç - Montserrat és una travessa a peu de resistència individual i no competitiva per muntanya que té com a objectiu la seva finalització al Monestir de Montserrat.

- Per participar, cal tenir 12 anys complerts el dia de la travessa. Els menors de 18 anys han d’anar acompanyats d’una persona adulta, que constarà per escrit a la inscripció, i que ho farà durant tot el recorregut.

- Hi haurà un temps límit per a finalitzar la caminada: 9 hores (en cas de realitzar la caminada llarga) i 6 hores (en cas de realitzar la caminada curta). Fora d’aquests temps no es garantirà el transport de tornada.

- Els avituallaments durant la caminada també tindran un horari establert i limitat que es comunicarà el mateix dia. Fora d’aquest horari (tant si s’arriba abans com si s’arriba després) no es garantirà la disponibilitat d’avituallaments.

SORTIDA

- El punt de sortida de la caminada llarga (41 km) serà el parc davant del McDonald’s de Sant Vicenç dels Horts a les 6:30 del matí del 24 de setembre (cal ser-hi 30 minuts abans per a confirmar registre).

- El punt de sortida de la caminada curta (19 km) es farà des del parc davant del McDonald’s de Sant Vicenç dels Horts a les 7:30 del matí del 24 de setembre (cal ser-hi 30 minuts abans per a confirmar registre).

RECORREGUT

- La Caminada llarga té un recorregut d’aproximadament 41 km. Hi haurà punts d’avituallament. L’organització facilitarà el recorregut en format electrònic a la web i xarxes socials dies abans i el mateix dia.

- La Caminada Curta té un recorregut d’aproximadament 19 km. Sortida a les 7:30 en autocar fins a Olesa de Montserrat, on començarem a caminar a les 8:15. Hi haurà punts d’avituallament. L’organització acompanyarà el grup tant per davant com per darrere.

- Les condicions meteorològiques no seràn un obstacle per a la celebració de la travessa, tot i que l’organització, de manera excepcional, podrà suspendre-la o modificar-ne el recorregut. En cas de suspensió de la caminada no es retornarà el preu de la inscripció.

- Desenvolupament: l’organització publicarà i facilitarà el track de la caminada curta i de la caminada llarga a les xarxes socials i per altres mitjans abans del 24 de setembre (també el mateix dia).

ASSEGURANÇA EN CAS D’ACCIDENT

- L’organització disposa d’assegurança d’accident esportiu per a cada participant. En cas d’accident esportiu durant la caminada, és obligatori comunicar-ho a l’organització (telèfon 604935103) perquè aquesta ompli el formulari d’accident perquè la companyia d’assegurances s’encarregui de les despeses sanitàries. A més, s’haurà de presentar obligatòriament una còpia del mateix formulari a l’hospital o centre mèdic.

- La pòlissa d’assegurança té concertats els seus propis centres mèdics. L’accidentat ha d’anar al centre mèdic que des de l’organització se l’informi, i sempre amb el corresponent part d’accidents que l’organització haurà facilitat prèviament a l’accidentat.

ACCIONS LEGALS I DRETS D’IMATGE

- L’organització no es fa responsable dels perjudicis físics/morals i/o materials que puguin causar als participants i espectadors durant aquesta competició, quedant sota la seva responsabilitat el seu estat de salut per a la participació. Els participants de la caminada renuncien a qualsevol acció legal que pugui derivar-se de la participació en l’esdeveniment.

- Els participants autoritzen als organitzadors de l’esdeveniment a l’enregistrament total o parcial de la seva participació mitjançant fotografies, pel·lícules, televisió, ràdio, vídeo i qualsevol altre mitjà conegut o per conèixer i cedeixen tots els drets relatius a la seva explotació comercial i publicitària que considerin oportú exercir, sense tenir dret a rebre cap compensació econòmica. Els participants també autoritzen a l’organització, i a tercers autoritzats, la publicació de classificacions, fotografies i qualsevol comunicació relacionada amb l’activitat.

 

INSCRIPCIÓ: DRETS I OBLIGACIONS

El preu únic de la inscripció a la Caminada a Montserrat 2023 és de 20 € (quota anual de soci) de l’Associació de Temps de Lleure SVH. En el moment de formalitzar la inscripció el participant decidirà si realitzarà la caminada en modalitat llarga o curta. Sent aquesta decisió vinculant i sense dret a canviar-la posteriorment. En cas de no especificar-ho en el registre o deixar dubtes, l’organització entendrà que fa la caminada llarga.

 

Els drets d’inscripció inclouen:

Assegurança d’un dia per a fer la caminada

Una samarreta tècnica per a fer la caminada

Suport d’avituallaments durant el recorregut (d’acord amb les durades previstes de cada avituallament).

Autocar d’anada fins a Olesa de Montserrat (en cas de caminada curta) i de tornada (en ambdues modalitats) de Montserrat a Sant Vicenç dels Horts (en l’horari previst). El control de pujada a l’autocar es farà amb un distintiu que facilitarà l’organització.

- No es podràn utilitzar els vehicles de l’organització per transportar participants ni motxilles. En cas d’abandonament de la caminada, cada participant ha d’assumir el seu desplaçament.

- No s’inclou amb la inscripció l’evacuació de la persona participant des de qualsevol punt de l’itinerari, llevat que respongui a situacions mèdiques greus i extremes.

Material obligatori durant tota la marxa:

- Calçat esportiu adequat.

- Motxilla o similar.

- Recipient per a la reserva mínima d’aigua.

- Un got o tassa per a contenir la beguda que es dispensi als avituallaments.

- Entrepà per al dinar i aigua.

- Mòbil amb bateria carregada.

Obligacions del participant:

Portar la samarreta de l’entitat i el DNI, que haurà de ser presentat a qualsevol membre identificat de l’organització.

Seguir les indicacions donades pels membres de l’organització.

Comunicar a l’organització qualsevol incidència o accident que hagi observat (telèfon 604935103).

Comunicar a qualsevol membre de l’organització en cas d’abandonament de la caminada.

Ajudar o prestar atenció als participants que requereixin assistència.

Proveïr-se del material de seguretat que exigeixi o faciliti l’organització.

Respectar les propietats per on passi la caminada.

No malmetre la natura i no llençar cap mena de deixalla.

L’organització facilitarà la recollida selectiva de residus als avituallaments.

IMPORTANT

El participant accepta expressament aquest reglament en el moment de la formalització de la inscripció i pel sol fet de participar. La seva interpretació i tot allò que no quedi expressament regulat serà decidit per la Comissió Organitzadora.

Totes les persones que formem part de l’Associació de Temps de Lleure SVH us desitgem que gaudiu d’una fantàstica experiència personal durant el recorregut de la 15a Caminada de Sant Vicenç dels Horts a Montserrat.