Reglamento

                                                                             2a NOCTURNA TRAIL CALAFELL                

 

Reglament 2023

1.-L’Ajuntament de Calafell amb la col·laboració del C.E. Trail Roadrunners Calafell organitzen la segona cursa i caminada nocturna de muntanya el dia 20 de maig de 2023 "NOCTURNA TRAIL CALAFELL".

2.- La sortida de la cursa serà a les 20:30 h a la pista d’atletisme del Parc del Vilarenc de Calafell. La sortida de la caminada serà a les 20:35 h també a la mateixa pista.

3.- L’edat mínima per participar a la 2a edició de la cursa Nocturna Trail Calafell és de 14 anys. Tots els menors de 18 anys que hi vulguin participar, hauran de presentar un permís patern o matern que us podeu descarregar a la pàgina d'inscripcions i lliurar en el moment de recollir el dorsal.

4.- La distància de la CURSA és de 14 km amb un desnivell acumulat aproximat de 280+ i disposarà de dos avituallaments punt km 5 i 10,5 (sòlid/líquid). Serà puntuable per la Lliga Tarragona Trail i per la Lliga Gran Penedès.

5.- EN EL MOMENT D’EFECTUAR LA INSCRIPCIÓ: Aquells corredors que vulguin participar en una de les dues lligues (bé la Lliga Tarragona Trail o  la Lliga Gran Penedès) hauran de marcar la corresponent casella habilitada per a la corresponent lliga. IMPORTANT!! recordar que, en cas que el participant ho volgués fer en totes dues lligues, serà imprescindible marcar ambdues caselles (la de cadascuna de les lligues), per tal que es pugui adherir a les dues opcions.

6.- La distància de la CAMINADA és de 9 km amb un desnivell acumulat aproximat de 100+ i disposarà d’un avituallament el punt Km 5 (sòlid/líquid). NO COMPETITIVA

Recordem que cal dur per l’avituallament líquid recipients personals (bidons o vasos tous).

7.- EL recorregut estarà degudament senyalitzat, tancat al trànsit de vehicles, i controlats pels voluntaris de l'organització.

8.- Inscripcions limitades a 350 participants sumand la trail i la caminada. 

El preu de la inscripció és de 15 € (caminada i cursa). En aquest preu hi està inclosa una assegurança d'accidents per a cada participant, servei d'ambulància, el cronometratge amb dorsal i xip incorporat, l’obsequi de la cursa, un tiquet per entrepà i beguda a l’arribada a part dels avituallaments corresponents en el recorregut de la cursa, fotografies durant el recorregut i servei de dutxes.

9.- És obligatori portar col·locat el dorsal al pit i ben visible ja que portarà el xip incorporat i controlarà el vostre temps. És obligatori l’ús de un frontal lluminós.

10.- Un cop realitzada la inscripció, no es tornarà l'import de la mateixa si la no participació de l'atleta és per causes no imputables a l'organització.

11.- La inscripció de la cursa es pot fer a través de la web:

https://www.athleticevents.net/cursa/nocturna-trail-calafell-2023-410

Les inscripcions es tancaran el dia 17.05 o en arribar el topall dels inscrits.

12.- La recollida del dorsal i la bossa del corredor es farà a la Regidoria d'Esports ( Avda.  Vilarenc 2 ), els dies següents :

 • Divendres 19.05 de 17:00 h a 19:00 h.
 • Dissabte 20.05 de 10:00 h. a 13:00 h.
 • Dissabte 20.05 a la zona de sortida de 18:00 h fins a les 20:00 h.

En cas que fos necessari l'organització habilitarà un altre dia per fer el lliurament.

13.- Es garantirà la talla de samarreta i de mitjons els primers 200 participants en recollir el dorsal.

14.- El fet de no recollir el dorsal en els terminis establerts significa la renúncia als mateixos.

15.- CATEGORIES I PREMIS:

Les categories vindran definides per any de naixement.

 • SUB-21: 2009 al 2003 (Menors de 18 amb autorització)
 • ABSOLUTA: 2002 al 1984
 • VETERÀ: 1983 al  1974
 • MÀSTER:  1973 a 1964
 • MÀSTER PLUS: Anteriors a 1963 aquest inclòs

Els premis NO són acumulables.

 • GENERAL MASCULÍ (1r, 2n, 3r)
 • GENERAL FEMENÍ (1a, 2a, 3a)
 • PRIMERS CLASSIFICATS PER CADA CATEGORIA (masculí i femení)
 • PRIMER LOCAL (masculí i femení)
 • PREMI A L’EQUIP MÉS NOMBRÓS (Cada corredor haurà d’especificar a la inscripció el nom del club al que pertany)

CONTROL i SEGURETAT DE LA CURSA:

16.- Els participants només podran fer la cursa corrent (excepte la caminada), el temps límit per acabar serà de 3 hores per la cursa i la caminada. No es podrà participar a la cursa amb patins, patinets, bicicletes o altres aparells amb rodes.

17.- Els únics vehicles que podran seguir la prova seran els expressament autoritzats per l'organització.

18.- L’organització NO es fa responsable dels danys morals, materials o físics que puguin causar o causar-ne els participants i els espectadors durant la cursa. Els participants que hagin tramitat correctament la seva inscripció estaran coberts per una assegurança d'accidents, des del moment de l'inici de la prova fins la finalització de la mateixa.

19.- Les persones que hi participin permeten explícitament que el seu nom, cognom, sexe i any de naixement es publiquin a les llistes d’inscrits, i també a la de resultats si acaben la cursa, seguint la normativa establerta. Així mateix, accepten també la possibilitat d’aparèixer en reportatges fotogràfics i audiovisuals.

20.- Tot participant és conscient de la capacitat física necessària per competir en l’esdeveniment i accepta que és l’únic responsable de les seves accions i que l’organització, els seus directors, empleats, agents, afiliats, patrocinadors i assessors mèdics, no són responsables de cap lesió o malaltia que pogués patir com a conseqüència de la seva participació en l’esdeveniment.

21.- La inscripció en aquesta competició IMPLICA la TOTAL acceptació d’aquest reglament. Si no es diu el contrari les seves dades e imatges de la cursa podran ser utilitzats per l’Organització i els seus patrocinadors a fi d’enviar-los informació sobre les seves activitats i o productes segons estableix la legislació vigent. Per l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com per revocar el consentiment prestat per a la recepció de comunicacions comercials, podrà dirigir-se per escrit juntament amb una copia del DNI a l’organització de la cursa mitjançant el següent correu electrònic : trailroadrunnerscalafell@gmail.com

22.- DADES :

Telèfons d’emergència durant la cursa: 608231670 - 607915224

112