IX CURSA I CAMINADA DE LES CIUTATS CONTRA EL CÀNCER DE Pàncrees

OBRIM INSCRIPCIONS EL 25-09

IX Cursa i Caminada de les ciutats contra el càncer de pàncrees. Segona edició a Tarragona.

Tarragona arrenca amb il·lusió la IX Cursa de les Ciutats contra el Càncer de Pàncrees i la segona edició a la ciutat, promoguda per ACANPAN (Associació Càncer de Pàncrees), AESPANC (Associació Espanyola de Pancreatologia) i AEG (Associació Espanyola de Gastroentereologia). Els diners recaptats amb les inscripcions aniran dirigits íntegrament al finançament de les Beques Carmen Delgado i Miguel Pérez Mateo, destinades a projectes de recerca de noves vies de prevenció, diagnòstic i tractament del càncer de pàncrees, atorgades per aquestes entitats. https://carreracancerpancreas.es/becas/

Amb motiu del dia mundial contra el càncer de pàncrees, es celebrarà la cursa que tindrà lloc el proper diumenge 19 de novembre del 2023, a les 10:00 h, amb sortida i arribada al Km 0 del Port de Tarragona. A l’acabar la cursa, us convidem a una sessió de zumba, a càrrec dels companys del gimnàs Activa’t Tarragona i al finalitzar,una fideuà solidària de la ma dels amics Associació del Pas de la Presa de Jesús.

Dades de la cursa:

Distància del recorregut: caminada (5Km) i cursa popular (5Km amb cronometratge de temps, a partir de 16 anys).

Dia: diumenge 19 de novembre del 2023.

Hora: 10:00 h.

Lloc: Km 0 del Port de Tarragona.

Inscripcions: 12 euros, inclou inscripció cursa, sessió de zumba i fideuà popular.

Obsequis i trofeus: es donarà abans de la cursa la samarreta tècnica i el dorsal. En el cas dels corredors, el dorsal tindrà el xip inclòs. En acabar la cursa, es lliurarà, a tots els participants, la borsa del corredor, així com els trofeus i premis a les 3 primeres corredores i corredors que hagin creuat la meta.

Cronometratge amb dorsal xip a la cursa.

 

 

Modalitats:

CURSA de les ciutats contra el càncer de pàncrees

CAMINADA de les ciutats contra el càncer de pàncrees

DORSAL 0 - IX Cursa de les ciutats

Dorsal  0, donantivo sense dret a participació  ni a samarreta.