9a CAMINADA NOCTURNA TARRAGONA TORREDEMBARA 2021

INSCRIPCIONS TANCADES

HORA i PUNT DE TROBADA  19:00 h. Av. Sant Jordi, 1, davant del col·legi Antoni Roig. Podeu deixar els cotxes al pàrquing Mañe i Flaquer, pàrquing de la zona esportiva Pavelló Sant Jordi i carrers adjacents al col·legi.

SORTIDA AUTOCARS :19:15 h.

HORA I PUNT D’INICI DE LA CAMINADA :20:00 h. Platja de l’Arrabassada (Tarragona)

PUNT DE FINALITZACIÓ DE LA CAMINADA: Plaça de la Vila (Torredembarra)

DADES DE LA CAMINADA :  El temps màxim establert per a realitzar la Caminada serà de 4:30h. El temps de talla la Platja de la Mora serà de 2:30h. Són un total de 14km, amb un desnivell positiuacumulat de 120m. La Caminada, en la seva majoria, recorre el GR-92 (Camí de Ronda) que transcorre tocant a la costa. Només l’abandonarem en dos trams, en una part del Bosc de la Marquesa ia la part final, per a dirigir-nos a la Plaça de la Vila de Torredembarra.

ACONSELLEM PORTAR Una motxilla còmoda (no de cordes), bastons, roba còmoda y transpirable, calçatja utilitzat en altres ocasions fàcil de posar i treure, en alguns trams de costa es podrà caminar descalç per l’aigua, un impermeable, si hi ha previsió de pluja, 1l d’aigua mínim i telèfon mòbil, ben carregat.

SERÀ OBLIGATORI PORTARFrontal, sense no es podrà participar a la Caminada.

QUE T’OFEREIX L’ORGANITZACIÓAl’inscriure’t tens dret a una samarreta tècnica de màniga curta amb la imatge de la 9a Caminada Nocturna Tarragona-Torredembarra, dorsal, transport en autocar al punt d’inici, servei de protecció civil i ambulància en dos punts del recorregut, track del recorregut amb els punts d’interèsi dos avituallaments.

AVITUALLAMENTSTindrem un avituallament intermedi a 7km, que situarem a la Platja de la Mora, on oferirem un entrepà i una ampolla d’aigua,i un altre al finalitzar la caminada, on oferirem coca i cava.  

RECOLLIDA DE SAMARRETES I DORSALSEl dijous dia 26 i el divendres dia 27 d’agost, es podrà recolliraquest material al Pavelló Sant Jordi de Torredembarra, en horari de 19 a 20:30h. Tambées podrà recollir el mateix dia de la caminada, al punt de trobada, de 18:30 a 19:00h.

* Serà necessari presentar el DNI per recollir lasamarretai el dorsal.

DADES IMPORTANTS A TENIR EN COMPTE

  • No és una caminada competitiva, membres del Club Excursionisme Torredembarra obriran itancaran la caminada, en cap cases sobrepassarà als responsables que l’obren, ni es podrà quedar per darrere dels que la tanquen. Si s’incompleix alguna d’aquestes normes, el Club no esfarà responsable del que els hi pugui passar a aquests participants.
  • Por la seguretat i tranquil·litat de tots, si qualsevol participant decideix abandonar la caminada, tindràl’obligació d’informar a un membre de l’organització, el que tingui més pròxim, o trucar per telèfon al punt d’arribada, responsable Àngels, tel.659259209.

​       Organitza : EXCURSIONISME TORREDEMBARRA.

Modalitats:

9a CAMINADA NOCTURNA TARRAGONA TORREDEMBARA 2021