43a PUJADA A MIRAMAR

Definició: La 43a Pujada a Miramar és una prova atlètica que es pot fer caminant, corrent, en bicicleta o en bicicleta elèctrica. Cal cobrir un recorregut entre Valls i Miramar (Figuerola del Camp). La prova es basa en la cursa que durant totes les edicions ha organitzat l’AAEET-Secció Muntanya.

Recorregut: Hi haurà un sol recorregut, que es podrà fer caminant, corrent, en bicicleta o en bicicleta elèctrica. El recorregut de les bicicletes serà lleugerament diferent ja que no passarà pel mig del poble de Miramar.

La sortida serà a Valls davant del Convent de les Monges Mínimes i l’arribada a la Creu de Miramar. El recorregut estarà degudament marcat per part de l’organització i es pot consultar prèviament a la web de l’AAEET https://www.aaeet.com/wp/.

Tret de sortida 09-06: Els horaris de sortida de les 4 proves es defineixen a continuació:

 • Caminant: Sortida a les 07:30h
 • Corrent: Sortida a es 08:30h
 • Bicicleta de muntanya i bicicleta elèctrica: Sortida a les 9:30h

Tancament de la meta: El control d'arribada es tancarà a les 11:00.

Edats participants: Els menors d’edat que hi participin ho fan sempre sota l’autorització, tutela i responsabilitat total dels pares, mares o tutors legals.

Els menors d’edat (<18 anys) que hi participin sols hauran d’indicar-ho en el formulari d’inscripció sota l’autorització degudament complimentada pel seu pare, mare o tutor legal. En el cas contrari, no es podrà recollir el dorsal.

Memorial Òscar Monsonís: Premi especial al primer classificat de la Secció de Muntanya de l'AAEET de Valls.

Dorsals i Obsequis: S’entregarà una samarreta commemorativa a tots els participants així com altres articles promocionals per part de les entitats col·laboradores de la prova.

NO es garanteix la talla de samarreta als participants que facin la inscripció el dia abans de la cursa (dissabte 8 de juny) i el mateix dia de la cursa (diumenge 9 de juny).

L’entrega de l’obsequi així com la del dorsal es farà el dissabte 8 de juny de 17h a 20h al local de l’AAEET (Muralla de Sant Antoni 35, baixos) i el mateix diumenge just abans de la sortida (a partir de les 6:45 i fins deu minuts abans del tret de sortida de cada modalitat, a la sortida de la prova). Caldrà presentar el DNI per recollir l’obsequi i el dorsal.

El diumenge al finalitzar la prova, es donarà esmorzar a tots els participants de les diferents modalitats al poble de Miramar.

El preu per participar a la prova dependrà de quan es dugui a terme la inscripció i el pagament.

 • Període 1 – Del divendres 10 al diumenge 26 de maig (ambdós inclosos):
  • No socis AAEET – 14€
  • Socis AAEET – 12€
  • Menors de 14 anys – 10€
 • Període 2 – Del dilluns 27 de maig al dijous 07 de juny (ambdós inclosos):
  • No socis AAEET – 17€
  • Socis AAEET – 14€
  • Menors de 14 anys – 12€
 • Dia anterior de la cursa (dissabte 8 de juny) i mateix dia de la cursa (diumenge 9 de juny):
  • No socis AAEET – 20€
  • Socis AAEET – 17€
  • Menors de 14 anys – 14€

Límit participants: El límit de participants és de 250 persones.

Avituallaments: Hi haurà dos avituallaments líquids i sòlids al llarg del recorregut. El primer avituallament es farà al tomb de la paella (km 8) i el segon davant el refugi de Miramar. A l’arribada a la creu es donarà aigua als participants que així ho desitgin. 

L’organització recomana que els participants duguin el seu propi avituallament si consideren que s’han d’avituallar més aviat.

Per reduir l’impacte ambiental, es recomana als participants caminants que portin el seu propi got reutilitzable. (l’organització proporcionarà un got de plàstic si no es porta).

Assegurança: L’organització de la prova ha previst una assegurança d’incidents en cas que els corredors es fessin mal durant la prova. La cobertura és per persones d’entre 14 i 69 anys.

Assistència externa: Els participants no podran rebre cap mena d'assistència externa  (exceptuant els auto avituallaments) durant el desenvolupament de la participació.

Entrega de premis: La cerimònia d'entrega de premis es farà a partir de les 11:00.

 

Modalitats:

SOCIS AAEET - 43a PUJADA A MIRAMAR

MENORS 14 ANYS - 43a PUJADA A MIRAMAR

NO SOCIS AAEET - 43a PUJADA A MIRAMAR