Reglament

Reglament de la cursa i la marxa de SANT SILVESTRE pel 30/12/2017

Article 1

El dissabte 30 de desembre es celebrarà  la 1ª Cursa SANT SILVESTRE 5,7 KM entre l’Arboç i Banyeres del Penedès.

Es tracta d’una activitat competitiva amb CRONOMETRATGE XIP. El cronometratge el portarà a terme l’empresa Athletic Events Crono.

També es realitzarà una Marxa solidària de 5,7KM i NO COMPETITIVA.

Article 2

Poden prendre-hi part totes aquelles persones que així ho desitgin, sense distinció de nacionalitat o sexe, sempre i quan s’hagin inscrit correctament, tant en temps com en forma. No es permetrà la participació amb patins o similars.

L’edat mínima per participar a la cursa 5,7km és de 12 anys. En cas de menors, sempre serà necessària l’autorització expressa del pare/mare o tutor/ra.

Els menors de 6 anys podran participar a la marxa de forma gratuïta. Acompanyats sempre per un adult inscrit. Aquestos no rebran bossa del corredor.

Cada participant pren part a la cursa sota la seva responsabilitat i ha de disposar d'un nivell de condició física i de salut suficient per afrontar-la.

L’organització disposa d'una assegurança de responsabilitat civil i d'una assegurança d'accidents esportiu segons la legislació vigent.   

Article 3

LA SORTIDA SERÀ DES DE LA PISCINA DESCOBERTA DE L’ARBOÇ (C/ d’Avilès, 2)

Sortida de la cursa 5,7KM a les 17:00h :::/:::  Sortida de la Marxa: a les 17:05h

El temps màxim per completar el recorregut  de les curses de 5,7 km, i la marxa serà de 1h i 30min.

Article 4

Les inscripcions es podran efectuar presencialment a:

  1. Casa de Cultura (PIJ). Carrer Major 37. 43720. L’Arboç
  2. Centre Cívic. Carrer Saragossa s/n. 43711 Banyeres del Penedès

Inscripcions Online a:      www.athleticevents.net  

Preus i terminis publicats a la web i cartells.

En cap cas es retornarà el preu de la inscripció.

Article 5

El dorsal ha d’anar col·locat a la part davantera de la samarreta en lloc ben visible.

En cap cas es permetrà córrer la cursa sense dorsal.

Article 6

El recorregut del circuit  està degudament senyalitzat. Hi haurà  avituallaments líquids a l'arribada. Circuit mesurat  amb rellotge GPS GARMIN.

La prova compta amb servei de guarda-roba, vestidors, dutxes. El guarda-roba, vestidors i les dutxes estarà ubicat a  la Piscina descoberta Municipal. (C/ d’Avilès, 2 d’Arboç)

L’organització disposa de vehicles per al control i seguiment de la prova amb la deguda identificació. Les bicicletes o els vehicles motoritzats que no pertanyin a l'organització queden prohibits durant la cursa.

Servei d'autobús entre Banyeres del Penedès i l'Arboç. Parada BUS: C/ Saragossa cantonada Carrer La Granja. Banyeres del Penedès:

Abans de la cursa: 15.30 h

Al finalitzar la Cursa.

Per pujar a l’autobús es imprescindible presentar el dorsal a la persona responsable.

Article 7.   OBSEQUI ALS PRIMERS EN ARRIBAR

 -Trofeus als 3 primers classificats de la general  masculina i femenina  cursa  5,7 km

- Trofeus als 3 primers classificats  locals masculí i femení  a la cursa cursa 5,7 km  (acumulatius)

(Aquests premis seran per participants empadronats a l’Arboç i/o Banyeres del Penedès)

Article 8.  Desqualificacions:

Els responsables de la cursa estaran facultats per desqualificar i retirar durant la prova:

1.- Qualsevol atleta que manifesti un mal estat físic.

2.-Tot atleta que no realitzi el recorregut complet.

3.- L’atleta que manifesti un comportament no esportiu o es reiteri en protestes davant l’organització.

Article 9. L’organització es reserva el dret de modificar o canviar elements de la bossa del corredor  per causes alienes a la pròpia organització i la modificació de quelcom article del present reglament.

Article 10.  Confidencialitat i Protecció de Dades de Caràcter Personal

Que en compliment de l’establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal l’informem que:

Les seves dades de caràcter personal seran incorporades a un fitxer automatitzat degudament  inscrit al Registre General de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades i del que és responsable Athletic Events, S.L.

Així mateix, d'acord amb l'establert per la Llei 34/2002, d'11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic en el seu article 21, sol·licitem:

Athletic Events, S.L. ,  cancel·larà, esborrarà i/o bloquejarà les dades personals facilitades quan resultin inexactes, incompletes o hagin deixat de ser necessàries o pertinents .  En qualsevol cas, vostè podrà revocar en qualsevol moment el consentiment donat i exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-se a aquests efectes per  correu  electrònic a info.athleticevents@gmail.com  

L'atleta, pel sol fet participar accepta aquest Reglament. La seva interpretació i tot allò que no quedi expressament regulat, serà decidit per la Comissió Organitzadora o el jutge àrbitre.

 

Article 11.  La organització,  no es fa responsable dels perjudicis físics/morals i/o materials que puguin causar/causar-ne els participants i espectadors durant aquesta competició, quedant sota la seva responsabilitat, el seu estat de salut per a la participació.  Els participants a la cursa renuncien a tota acció legal, que pugui derivar-se de la participació a l'esdeveniment.

Els participants autoritzen als organitzadors de l'esdeveniment a l'enregistrament total o parcial de la seva participació, mitjançant fotografies, pel·lícules, televisió, ràdio, vídeo i qualsevol altre mitjà conegut o per conèixer i cedeix tots els drets relatius a la seva explotació comercial i publicitària que considerin oportú exercitar, sense tenir dret a rebre cap compensació econòmica.  Els participants també autoritzen a la organització a la publicació de classificacions, fotografies i qualsevol comunicació relacionada amb la competició.

Els participants autoritzen als organitzadors: el Club Esportiu l’Arboç per ser informats de qualsevol esdeveniment esportiu relacionat amb curses i/o caminades realitzades que organitzi aquesta entitat.

La organització, no es fa responsable dels objectes dipositats al guarda roba.