Reglament

3a CURSA DE TARDOR. ALTAFULLA-RIU GAIÀ

Reglament:

1.- La cursa tindrà lloc el dia 1 de novembre, amb sortida a les 10h al Camí de l’Ermita (al costat del Castell d’Altafulla).

2.- Oberta a tothom major de 16 anys (nascuts a l’any 2001 i anteriors) que accepti aquest reglament.

3.- La distància de la cursa és de 10.000 metres. La prova discorre per diferents tipus de superfície, la major part per camins i senders de terra.

4.- Es realitzarà cronometratge amb xip, integrat al dorsal.

5.-La cursa estarà senyalitzada durant tot el recorregut.

6.- Hi haurà un avituallament líquid al km. 6.

7.- Està prohibida la participació amb mascotes i cotxets de bebè, així com amb tot element que pugui perjudicar la participació de la resta de participants.

8.- Hi haurà servei d’ambulància.

9.- Hi haurà servei de guarda-roba.

10.- Una vegada finalitzada la prova, tindran dret a premi els 5 primers classificats absoluts, tant en categoria masculina com femenina, així com el 1r i 1a classificats dels Atletes d’Altafulla.

11.- Samarreta de record i botifarrada per tots/es els participants.

12.- Les inscripcions es podran fer per internet a www.atletesaltafulla.com i www.athleticevents.net i presencialment a: - Gelateria la Perla – Altafulla (C/ Cantó de la Vila, 2) - Botiga Bikila – Tarragona (Rambla Francesc Macià,5)

13.- El període i preu de la inscripció per a la cursa és el següent : De l'1 al 17 de setembre: 10€ De l'18 de setembre al 22 d'octubre: 12€ Del 23 al 30 d'octubre: 15€ El mateix dia de la prova (si queden dorsals i sense l'obsequi de la samarreta): 15€ De totes les inscripcions 1€ anirà destinat a l'Associació de Nens i Nenes amb Transplantament Hepàtic (Aninath). També podeu fer una aportació voluntària de 10€ amb el dorsal 0. La inscripció quedarà tancada als 275 participants.

14.- La Cursa de Tardor 1 de Novembre s’inclou dins de la Lliga de Trail del Tarragonès Nord, que es regeix pel seu propi reglament.

15.- L’organització declina tota responsabilitat per danys i perjudicis o lesió que els participants puguin patir o causar a tercers i es reserva el dret a utilitzar les imatges resultants dels participants el dia de la cursa per la seva utilització en esdeveniments posteriors si ho considera necessari

16.- Pel fet de participar s’accepta el present reglament i s’assumeix el risc de la pràctica esportiva no federada d’acord amb la legalitat vigent. Tot allò que no estigui establert queda sota la decisió de l’organització

17.- Drets d’imatge: El sol fet d’inscriure’s a la Cursa de Tardor 1 de Novembre d’Altafulla, autoritza expressament a l’organització i els seus patrocinadors a utilitzar gratuïtament les imatges, fixes i/o en moviment, de les persones participants, adults o menors. Aquestes imatges podran figurar en tot tipus de suport gràfic conegut i desconegut, així com en materials de promoció o publicitari produïts i difosos a tot el món, durant el període màxim establert per la legislació actual i futura, els reglaments i els tractats en vigor, inclosa la possible pròrroga un cop finalitzat el període previst" Organitzen: Atletes d’Altafulla i Ajuntament d’Altafulla