Reglament

21a CURSA BBVA CX TÀRRACO-LA MINA

1/ DENOMINACIÓ

El dia 19 de maig de 2019 se celebrarà la 21a Edició de la Cursa BBVA CX TÀRRACO-LA MINA organitzada pel Club Esportiu Tarragona Fondistes i el Club Natació Tàrraco.

2/ PARTICIPACIÓ i MENORS D’EDAT

Les indicacions de l’organització han de ser respectades per tots els corredors que en cap moment sobrepassaran la comitiva que encapçala la cursa.

Els menors d’edat hi participen amb l’autorització del seu pare, mare o tutor/a, sota la seva responsabilitat. El pare, mare o tutor/a reconeix expressament que el menor es troba en condicions físiques adequades per a la pràctica de l’exercici físic, per tant s’eximeix de tota responsabilitat els organitzadors, patrocinadors, col·laboradors i voluntaris pel que fa referència al desenvolupament de les seves tasques.

3/ HORARI i DISTÀNCIA

La sortida tindrà lloc a les 9:30 h des del Passeig de Sant Antoni i la meta estarà situada a la Mina (Riu Francolí). La distància aproximada de la cursa és de 6,5 Km. El temps màxim per a completar el recorregut serà una hora. El circuit romandrà parcialment tancat al trànsit. Els participants avançats pel vehicle de tancament de cursa seran considerats uns vianants més de la via pública.

4/ GUARDA-BOSSES

Servei de guarda-bosses fins les 9:15 h

5/ RESPONSABILITAT

Els inscrits manifesten que es troben físicament aptes per a disputar la prova i que hi participen sota la seva responsabilitat. L’organització declina tota responsabilitat sobre danys que els participants puguin ocasionar abans, durant o després d’efectuar-se la cursa, causar-se ells mateixos o derivar d’ells a tercers.

6/ ACCEPTACIÓ RECOMANACIONS i NORMES

Els inscrits accepten les recomanacions i normes anteriors. Qualsevol dubte o situació no reflectida en aquestes normes es resoldrà segons les indicacions de l’organització.

7/ RECLAMACIONS

Qualsevol reclamació haurà de presentar-se per escrit davant l’organització adjuntant la quantitat de 30 € que quedarà en dipòsit fins la seva resolució. Si es considera correcta es procedirà a retornar la quantitat dipositada.

8/ AUTORITZACIÓ ÚS IMATGES

Els participants autoritzen a fer ús de les imatges enregistrades durant la cursa i dels correus electrònics per a comunicar altres curses i esdeveniments organitzats pel Club Tarragona Fondistes i el Club Natació Tàrraco.

9/ En cas de no celebrar-se la cursa es lliurarà la bossa-regal però no es retornarà l'import de la inscripció.

10/ Els dorsals hauran d’anar col·locats a la part davantera dels corredors i de manera ben visible.

INICI DE LES INSCRIPCIONS

- A partir del dia 8 d’abril fins exhaurir dorsals.

- DRETS D’INSCRIPCIÓ 12 € fins el  12 de maig i 14 € fins les 14:00 h del dijous 16 de maig.

INSCRIPCIONS ON-LINE

http://www.athleticevents.net

INSCRIPCIONS PRESENCIALS

TARRAGONA: DECATHLON (Polígon Comercial Les Gavarres Tarragona), ATHLETIC EVENTS (Rbla. Francesc Macià, 5), CN TÀRRACO (Pg. Torroja, 86) i Restaurant Rafel (Prat de la Riba, 21 -de dilluns a divendres de 7:00 a 16:00 h -) i ESPORTS ARMOBAL (C/ Cambrils, 4) de REUS.

RECOLLIDA DE DORSALS i XIPS

- Els dorsals i els xips es recolliran, presentant el DNI, el dia 17 de maig  (a partir de les 17:15h fins les 19:30h ) i el 18 de maig (de 10:30h a 13:30h) a ATHLETIC EVENTS (Rambla Francesc Macià, 5)


PREMIS I OBSEQUI

- PREMI PER A TOTS ELS CORREDORS: Samarreta Tècnica i Bossa Regal.

- TROFEU I PREMI de 50€, 40€ i 30€ pels tres primers classificats de la general masculina i femenina, i pels tres primers sòcies i socis del Club Tarragona Fondistes que corrin amb l’equipament del club. Trofeu al primer classificat (masculí i femení) del Club Natació Tàrraco, al primer classificat (masculí i femení) de BBVA CX i al corredor més jove i més veterà que facin sencera la cursa (l’organització es reserva el dret de demanar acreditar la data de naixement)

- PREMI d’una PALETILLA A L’EQUIP MÉS NOMBRÓS a partir de 10 participants. (Exclosos els equips del Club Esportiu Tarragona Fondistes, Club Natació Tàrraco i del BBVA CX)

OBSEQUIS BOSSA REGAL

Samarreta tècnica, refresc, coca de sucre, aigua, brick de caldo i de suc de fruites, paquet de tovallons, bolígraf, bossa reutilitzable... (els obsequis poden variar en funció de les disponibilitats)

SERVEI D'AUTOBÚS a partir de les 11:00 h. Parades a la Plaça Imperial Tàrraco i al Passeig Sant Antoni (al costat del Club Natació Tàrraco)

TOTA LA INFORMACIÓ:    tarragonafondistes.com