Reglament

20a. CURSA BBVA CX TÀRRACO-LA MINA

1/ DENOMINACIÓ

El dia 27 de maig de 2018 se celebrarà la 20a edició de la Cursa BBVA CX TÀRRACO-LA MINA organitzada pel Club Esportiu Tarragona Fondistes i el Club Natació Tàrraco.

2/ PARTICIPACIÓ

Les indicacions de l’organització han de ser respectades en tot moment. En cap moment els corredors podran sobrepassar la comitiva que encapçala la cursa. Els menors d’edat hi participen sota la responsabilitat dels seus pares o tutors.

3/ HORARI i DISTÀNCIA

Sortida a les 9:30 h des del Passeig de Sant Antoni i arribada a la Boca de la Mina (Riu Francolí). El temps màxim per a completar el recorregut serà una hora. El circuit romandrà parcialment tancat al trànsit. Els participants avançats pel vehicle de tancament de cursa seran considerats uns vianants més de la via pública.

4/ GUARDA-BOSSES

Servei de guarda-bosses fins les 9:15 h

5/ INSCRIPCIONS

A partir del 9 d’abril 12 € fins el diumenge 20 de maig i 14 € fins les 14:00 h del dijous 24 de maig.

6/ RESPONSABILITAT

Els inscrits manifesten que es troben físicament aptes per a disputar la prova i que hi participen sota la seva responsabilitat. L’organització declina tota responsabilitat sobre danys que els participants puguin ocasionar abans, durant o després d’efectuar-se la cursa, causar-se ells mateixos o derivar d’ells a tercers.

7/ ACCEPTACIÓ RECOMANACIONS i NORMES

Els inscrits accepten les recomanacions i normes anteriors. Qualsevol dubte o situació no reflectida en el díptic es resoldrà segons les indicacions de l’organització.

8/ RECLAMACIONS

Les possibles reclamacions hauran de fer-se per escrit davant l’organització i adjuntant la quantitat de 30 € que quedarà en dipòsit fins la resolució de la reclamació. Si aquesta es considera correcta es procedirà a tornar la quantitat dipositada.

9/ AUTORITZACIÓ ÚS IMATGES

Els participants autoritzen a fer ús de les imatges enregistrades durant la cursa i dels correus electrònics per a comunicar altres curses i esdeveniments organitzats pel Club Tarragona Fondistes i el Club Natació Tàrraco.

10/ En cas de no celebrar-se la cursa es lliurarà la bossa-regal però no es retornarà l'import de la inscripció.

11/ Els pitralls hauran d’anar col·locats a la part davantera dels corredors i de manera ben visible.

SERVEI D'AUTOBÚS PER TORNAR A TARRAGONA

a partir de les 11:30 hores fins la Plaça Imperial Tàrraco