Reglament

1a. Cursa solidària pujada al Castell

de Barberà del Vallès 2017

     REGLAMENT

Article 1. La Unió Atlètica Barberà i l'ajuntament de Barberà del Vallès, organitzen la 1a CURSA DEL RIU DE LA CIUTAT DE BARBERÀ, el proper diumenge 18 de febrer de 2018, a partir de les 9:00 del matí.

Article 2. Els horaris i categories de les curses seran el següents

          09:00        Màster M/F       M55                 6 i 13 km

                          Màster M/F       M45                 6 i 13 km

                          Màster M/F       M35                 6 i 13 km

                          Sènior  M/F                             6 i 13 km

                          SUB 23 Promesa M/F               6 i 13 km

                          SUB 20 Junior M/F                   6 i 13 km

                          SUB 18 Juvenil M/F                  6 i 13 km

11:30 Entrega de trofeus.

Article 3. Tots els atletes quedaran coberts per l’assegurança d’accidents deportius que inclou la inscripció amb Athlètic Events.

Article 4. Les inscripcions hauran de fer-se a través de la pagina web del club www.uabarbera.com mitjançant l’enllaç amb Athlètic Events o a les oficines del club fins el dijous 15 de febrer de 2018 a les 19:00

No s’acceptarà cap inscripció que no s’hagi fet en aquest format.

El cost de les inscripcions és de 12 € per atleta per a la cursa de 13,4 Km i de 8 € per atleta per a la cursa de 6,7 Km, per a les inscripcions que es realitzin fins el 8 de Febrer del 2018.

A partir del 9 de Febrer de 2018, les inscripcions tindran un preu de 14 € per a la cursa de 13,4 Km i de 10 € per a la cursa de 6,7 Km. El pagament es farà en el moment de la inscripció i en la mateixa forma.

Per a qualsevol dubte, us podeu adreçar al següent telèfon: 931 198 712, l’horari d’atenció el podreu trobar a la web del club.

IMPORTANT: No s’acceptaran canvis de noms el dia de la cursa. Tota inscripció posterior al dia de tancament serà admesa si l’organització ho creu convenient i tindrà un cost de 16 € per a la cursa de 13,4 Km i de 12 € per a la cursa de 6,7 Km.

Article 5. Cada participant únicament tindrà dret a participar en una sola cursa; el fet de fer‐ho en dues serà penalitzat amb la desqualificació en ambdues curses.

 

Article 6. Hi haurà trofeu per als tres primers atletes masculins i femenins de cada categoria a la cursa de 13,4 km i als 3 primers de la general a la de 6,7 km.  

Article 7. La recollida de dorsals es realitzarà el Divendres 16 de Febrer del 2018 de 17 a 20 i el Dissabte 17 de Febrer del 2018, a les oficines del Club ( Passeig Doctor Moragas 268, Barberà del Vallès), i el mateix dia 18 de Febrer de 2018, fins a mitja hora abans de que comenci la cursa, a la carpa habilitada.

Article 8. Les curses només podran ser suspeses en cas que per inclemència del temps o qualsevol altre problema així ho determini el Sr. Jutge Àrbitre, sent el seu veredicte inapel·lable.

Article 9. Les reclamacions hauran de ser presentades per escrit al Sr. Jutge Àrbitre, acompanyades de 10€ com a dipòsit, i només seran acceptades fins a 30 minuts després de coneguda la classificació de la cursa. En el cas de ser acceptada la reclamació, es tornarà el dipòsit.

Article 10. L'organització no se'n fa responsable de la custòdia del vestuari  i objectes personals dels participants.

Article 11. La Unió Atlètica Barberà no es fa responsable dels perjudicis morals i/o materials que puguin causar o causar-se els participants i espectadors durant aquesta competició.

Article 12. La inscripció en aquesta competició implica la total acceptació del present Reglament. Tanmateix, la inscripció també implica autoritzar expressament a l’organització, als seus patrocinadors i a la Federació Catalana d’Atletisme a què utilitzin gratuïtament imatges fixes i/o en moviment de la seva persona preses amb ocasió de la seva participació en la competició. Aquestes imatges podran figurar en tot tipus de suport gràfic, així com en materials de promoció o publicitari produïts i difosos a tot el món i durant el període màxim establert per la normativa en vigor, inclosa la possible pròrroga un cop finalitzat el període previst.

 

Article 13. La inscripció en aquesta competició implica la total acceptació del present Reglament. Tanmateix, la inscripció també implica autoritzar expressament a l’organització, als seus patrocinadors i a la Federació Catalana d’Atletisme a què utilitzin gratuïtament imatges fixes i/o en moviment de la seva persona preses amb ocasió de la seva participació en la competició. Aquestes imatges podran figurar en tot tipus de suport gràfic, així com en materials de promoció o publicitari produïts i difosos a tot el món i durant el període màxim establert per la normativa en vigor, inclosa la possible pròrroga un cop finalitzat el període previst.