Reglament

INFORMACIÓ DE LA 15a CURSA BBVA CX SANT SILVESTRE

1. És obligatori córrer amb el pitrall ben visible a la part davantera.

2. En cap moment es podrà sobrepassar la comitiva que encapçala la cursa.

3. Els menors i acompanyants se situaran, per mesures de seguretat, al darrere de tot.

4. Les indicacions del personal d’organització han de ser respectades en tot moment.

5. El servei de guarda-roba no es fa responsable dels objectes de valor dipositats.

6. TROFEUS i VALS DE MATERIAL ESPORTIU pels tres primers classificats

- dona i home- (75 €, 50 € i 40 €) i per les sis primeres sòcies i socis (75 €, 60 €, 50 €, 40 €, 30 € i 25 €) de Tarragona Fondistes que corrin amb l'equipament i estiguin al corrent de pagament. PREMI al primer classificat -home i dona- de l’equip BBVA CX.

7. PREMI d’un PERNIL al grup més nombrós de corredors amb la mateixa disfressa i al grup amb la disfressa més original.

Els grups es presentaran el mateix dia de la cursa, fins les 16:45 hores, al servei d'informació. La decisió del jurat serà inapel·lable.

7.a. Els grups han d’estar formats per un mínim de deu corredors.

7.b. Tots els membres dels grups disfressats hauran de fer tot el recorregut de la cursa.

8. Els inscrits manifesten que es troben físicament aptes per a disputar corrent la prova i que hi participen sota la seva responsabilitat.

9. L’organització declina tota responsabilitat sobre qualsevol dany o desperfecte que els participants puguin ocasionar abans, durant o després d’efectuar-se la cursa, causar-se ells mateixos o derivar d’ells a tercers.

10. La Cursa BBVA CX Sant Silvestre és una prova exclusivament atlètica. Per motius de seguretat no es pot fer el recorregut caminant, en bicicleta, patins, ni la pràctica del canicross.

11. Els inscrits accepten les recomanacions i normes anteriors. Qualsevol dubte o situació no reflectida anteriorment es resoldrà seguint les indicacions de l’organització.

12. Els participants autoritzen l'ús de les imatges enregistrades i dels correus electrònics per a comunicar els esdeveniments organitzats pel Club Esportiu Tarragona Fondistes.

13. Qualsevol reclamació es farà per escrit i amb un dipòsit de 30 €. En cas de ser acceptada es tornarà el dipòsit. La decisió de l'organització serà inapel·lable.

14. En cas de no celebrar-se la cursa es lliurarà la bossa-regal però no es retornarà l'import de la inscripció.

15. Els premis del sorteig es podran recollir únicament el dia de la prova.

16. POLÍTICA ANULACIONS inscripcions. L’organització no garanteix la devolució de l’import de la inscripció una vegada efectuada.