Formulari d'inscripció

6a CURSA DE TARDOR - ALTAFULLA 2020

Preu de la inscripció: 13€
Formulari d'inscripció:
* Nom
* Cognoms
* Data naix.
* DNI
* Telèfon
* Correu electrònic
* Sexe
Club
Federat
* Població
Teléfon d'emergencia
OBLIGATORI : TEMPS actual estimat als 10 km en ruta
* Talla samarreta
He llegit i accepto el reglament i les cláusules de la prova.
* Camps obligatoris


Clàusula de confidencialitat i Protecció de Dades de Caràcter Personal

En compliment del que es disposa en l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de Julio, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE), posem en el seu coneixement que la titular del domini https://athleticevents.net és Athletic Event, s.l. amb n.i.f. B55554406, amb domicili a Ptge Xavier Montsalvatge 9 B local 2, 43004 Tarragona i email de contacte info.athleticevents@gmail.com. Registre Mercantil de Tarragona, Tom 2648, Foli 8, Full T-43317 Inscripció 1a.

Athletic Events, s.l., com a responsable del present Lloc web i de conformitat amb el que disposa la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques quant al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i per la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), té implementades totes les mesures de seguretat, d'índole tècnica i organitzatives, establertes en el Reial decret 1720/2007 de 21 de Desembre, (que desenvolupa la LOPD) per garantir i protegir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades introduïdes.

A l'efecte del que preveu la LOPD, Athletic Events, s.l. li informa que les dades que voluntàriament ens està facilitant seran incorporades als nostres sistemes d'informació amb la finalitat de realitzar les gestions comercials i administratives necessàries amb els usuaris de la web; Les operacions previstes per realitzar els tractaments són els següents: respondre a les consultes i/o proporcionar informacions requerides per l'Usuari; realitzar les prestacions de serveis i/o productes contractats o subscrits per l'Usuari; informar-li sobre els productes i serveis que ofereix aquesta empresa, a través de qualsevol mitjà de comunicació, fins i tot electrònic; realitzar totes aquelles activitats pròpies de Athletic Events, s.l. pel present avís legal ressenyades i remetre el butlletí de notícies de la pàgina web o qualsevol una altra informació comercial de l'empresa.

Athletic Events, s.l. mitjançant asterisc (x) en les casella corresponent del formulari de inscripció, li informa d'aquesta obligatorietat a l'Usuari, indicant què dades són necessaris. Mitjançant la indicació i introducció de les dades, l'Usuari atorga el consentiment inequívoc a Athletic Events, s.l. perquè procedeixi al tractament de les dades facilitades en pro de les finalitats esmentades.

El no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure's, registrar-se o rebre informació dels productes i serveis del Prestador.

De conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, Athletic Events, s.l. està complint amb totes les disposicions de les normatives RGPD i LOPD per al tractament de les dades personals de la seva responsabilitat, i manifestament amb els principis descrits a l'art. 5 del RGPD i a l'art. 4 de la LOPD, pels quals són tractats de manera lícita, lleial i transparent en relació amb l'interessat i adequades, pertinents i limitats al que és necessari en relació amb les finalitats pels quals són tractats. Athletic Events informa al usuari que les seves dades nomes seran cedides al club o entitat organitzadora i per un termini màxim de 5 anys.

Athletic Events, S.L. , cancel·larà, esborrarà i/o bloquejarà les dades personals facilitades quan resultin inexactes, incompletes o hagin deixat de ser necessàries o pertinents . En qualsevol cas, Vostè podrà revocar en qualsevol moment el consentiment donat i exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-se a aquests efectes per correu electrònic a info.athletic.events@gmail.com.

La organització, no es fa responsable dels perjudicis físics/morals i/o materials que puguin causar/causar-ne els participants i espectadors durant aquesta competició, quedant sota la seva responsabilitat, el seu estat de salut per a la participació. Els participants a la cursa renuncien a tota acció legal, que pugui derivar-se de la participació a l'esdeveniment.