1r MILLA NOCTURNA CIUTAT DE BARBERÀ

DISSABTE 29-12  SORTIDES A PARTIR DE LES 18:00 h.

La Unió Atlètica Barberà en col·laboració amb l'Ajuntament de Barberà del Vallès organitza la primera edició "1a MILLA  nocturna Ciutat de Barberà", prova a on podran participar totes les persones que ho desitgin, sense consideració de sexe o nacionalitat, federats o no.

La primera “Milla nocturna ciutat de  Barberà", se celebrarà el dia 29 de desembre de 2018 amb sortida i arribada a Pg. Doctor Moragas. Tindrà una distància de 1.609 metres.

Les inscripcions es podran realitzar: Personalment, una vegada obert el termini, a les oficines de la Unió Atlètica Barberà a partir del 7 de desembre. Horari dilluns a divendres de 18:00h a 20:00h. També s’hi pot accedir al Web del club, www.uabarbera.com  on es proporcionarà un enllaç per fer la inscripció online a la pàgina de athleticevents.net. El cost de la inscripció serà de 4 € per a les categories de Sub6 a Sub10 i 5 € per a la resta de categories. Mes informació i reglament complert a: https://uabarbera.com/activitats/milla_nocturna_ciudad_de_barbera_2018/

 

Modalitats:

FINS A 10 ANYS - 1r MILLA CIUTAT DE BARBERÀ

MAJORS DE 10 ANYS - 1r MILLA CIUTAT DE BARBERÀ